Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ".

Οι τοπικές εφημερίδες που κυκλοφορούν στο δήμο των Αγίων Αναργύρων προσφέρουν έστω και με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες που έχουν πολλά στην ενημέρωση των δημοτών.
Η νέα τοπική εφημερίδα που ανήκει στο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Νταηλάκη έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα και συν τοις άλλοις ασκεί δίκαιη σε πολλά σημεία κριτική στη δημοτική αρχή.

Βέβαια καταφεύγει και σε υπερβολές μηδενίζοντας την προσπάθεια και ιδιαίτερα του δημάρχου που αγωνίζεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα του δήμου
Οι παρατηρήσεις μας σε αυτά που διαβάσαμε στην "Ασυμβίβαστη Πορεία" του Νίκου Νταηλάκη είναι οι εξής:
Πρώτον η ασυμβίβαστη πορεία στην οποία υποστηρίζει πως κινείται έχει πολλές δόσεις αλήθειας ειδικά στο καυτό θέμα του προαστιακού.

Μήπως όμως ο ίδιος την ακύρωσε με την συμμετοχή του στον συνδυασμό του Κώστα Τρίγκα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές;
Και δεύτερον ενώ η κριτική της εφημερίδας του είναι αυστηρή προς την δημοτική αρχή δεν ισχύει το ίδιο και για τον Πρόεδρο της Τεχνικής Αναπτυξιακής στον οποίο αναφέρεται με καλά λόγια.
Μήπως εδώ υπερισχύουν οι σχέσεις φιλίας και για αυτό τον λόγο η κριτική κινείται σε ήπια πλαίσια;
Οι παρατηρήσεις μας γίνονται με αφορμή την αυστηρή κριτική που κάνουν όλοι για όλους κάτι που δεν βλέπουμε να κάνει κανένα μέσο ενημέρωσης- ειδικά ηλεκτρονικό - για την "Ασυμβίβαστη Πορεία".
Επειδή υπάρχουν άνθρωποι της δημοτικής αρχής που παλεύουν να αλλάξουν την κατάσταση πρέπει να επιβραβεύονται με γνώμονα την συνολική προσφορά τους και όχι με κριτήριο τις σχέσεις που έχουνε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.