Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Τι έλεγε η ΝΔ το 2004...... για την "επικράτηση της ελεύθερης αγοράς"!

Στο Χρηματιστηριο εχουμε καθοδικες τασεις!!!
Το 2004 με καμαρι η Ν.Δ μοιραζε απλοχερα το κυβερνητικο της προγραμμα. Και ειχαν αρχησει οι ανοδικες τασεις!!!
Σεμνα και Ταπεινα!! Τοτε λοιπον μαζι με το σεμνα και ταπεινα γραφανε με περηφανεια στο προγραμμα τους, ακριβως τα ακολουθα!!"Tο οικονομικό σύστημα της ελεύθερης αγοράς έχει επικρατήσει παντού.
Tα σοσιαλιστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα στις αναπτυγμένες χώρες του δυτικού κόσμου, για να επιβιώσουν στη σύγχρονη πραγματικότητα, έχουν αναγκαστεί εδώ και χρόνια να εγκαταλείψουν τις σοσιαλιστικές τους υπερβολές και να υιοθετήσουν, με αδέξιο τρόπο συχνά, τις αρχές της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς".
Και πιο κατω τα εξης: "Oι εξελίξεις των τελευταίων ετών επιβεβαίωσαν πλήρως την υπεροχή της φιλελεύθερης ιδεολογίας της NΔ και δικαίωσαν την πάγια προσήλωσή της στις αρχές της ελεύθερης οικονομίας. H δική μας επιλογή συνδυάζει την ελεύ­θερη επιχειρηματική πρωτοβουλία με την κοινωνική ευαισθησία και την οικονομική αποτελεσματικότητα.
Έτσι διαμορφώνονται κοινοί κανόνες για όλους και εξασφαλίζονται ίσες ευκαιρίες οικονομικής και κοινωνικής προόδου".Σημερα τι λεν; Σημερα που ο φιλελευθερισμος τους και ο νεοφιλελευθεριμος τους ταπεινωνεται στην ΜΕΚΑ του;Λοιπον σημερα αντι να ζητησουν συγνωμη, για τα ψεμματα τους, μας λεν φατε την φορολογια στην κεφαλα γιατι υπαρχει διεθνης κριση!!!!
Ποια κριση ρε μαγκες - η μονη κριση που υπαρχει ειναι στους τζογους του χρηματιστηριων, που οταν μετα απο κανα δυο μερες αρχιζουν να ανεβαινουν θα μας μιλησετε παλι για δεικτες που παν καλα!!!
Απλα προσπαθειτε να δικαιολογησετε την κλεψια και την απατεωνια που εχετε διαπραξει στου μεσαιου και του φτωχου το πορτοφολι!!Αφου αφησατε εσκεμμενα να ξεσαλωσει η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ και η ΑΚΡΙΒΕΙΑ στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣΑμφιβαλετε;;

Ο ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ

ΑΠΟ PRESS-GR