Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Ο δήμος των Αγίων Αναργύρων και οι πολίτες του βιώνουν πλέον μια οδυνηρή πραγματικότητα.
Οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ,η ανυπαρξία των τελευταίων δέκα χρόνων παραγωγικού έργου για την ανάπτυξη της πόλης, η καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων του προαστιακού, η αδυναμία να αξιοποιηθούν οι ελεύθεροι χώροι και να γίνουν πνεύμονες πρασίνου καθώς και το κυκλοφοριακό πρόβλημα έχουν δημιουργήσει αρνητικές συνέπειες στη ζωή των δημοτών.
Η σημερινή δημοτική αρχή προσπαθεί όντως να βελτιώσει την κατάσταση όμως δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια αλλά χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου ώστε να μπει φρένο στην υποβάθμιση του δήμου των Αγίων Αναργύρων.
Ικανοί και σοβαροί πολίτες υπάρχουν σε όλους τους ιδεολογικούς χώρους αρκεί ο σημερινός δήμαρχος να θέλει να τους αξιοποιήσει και να συνεργαστεί μαζί τους.
Εμείς πάντως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα των δημοτών και κυρίως στόχος είναι η ανάδειξη και παρουσίαση των προβλημάτων χωρίς εμπάθεια και μηδενιστική διάθεση.
Ελπίζουμε ο κος Σαράντης και το επιτελείο του να καταφέρει να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση που ζούμε τα τελευταία δέκα χρόνια στο δήμο μας.