Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Ομολογουμένως η πιο ανίκανη και αποτυχημένη δημοτική αρχή που διοίκησε τον δήμο των Αγίων Αναργύρων ήταν η προηγούμενη με δήμαρχο τον ανεκδιήγητο Κώστα Τρίγκα.
Τι να θυμηθούμε από τα κατορθώματα των στελεχών της όπου σε τομείς όπως της καθαριότητας, των βρεφονηπιακών σταθμών,της κοινωνικής πολιτικής, των ελεύθερων χώρων,του Πάρκου "Α. Τρίτσης" και τόσων άλλων, η ανεπάρκεια και οι παραλείψεις ήταν καθοριστικές για να βυθισθεί ο δήμος στην υποβάθμιση.

Εκεί που ο πρώην δήμαρχος Κώστα Τρίγκας έβλαψε σοβαρά τον δήμο με την πολιτική του είναι στην πλήρη υπογειοποίηση του προαστιακού που δεν έγινε ποτέ. Οι ψεύτικοι αγώνες του πρώην δημάρχου αποκαλύφθηκαν όταν το 2004 έγινε η αλλαγή της κυβέρνησης και οι αγώνες πλέον μεταφέρθηκαν στα κομματικά γραφεία της Ν.Δ.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή ποτέ δεν πίστεψε στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων και δεν σεβάστηκε ποτέ τα αιτήματά τους. Όταν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ψήφιζε ομόφωνα την πλήρη υπογειοποίηση τα "παλληκάρια" του Τρίγκα είχαν άλλη άποψη και δεν προσπάθησαν ποτέ να κερδίσουν έστω και ένα μέτρο υπόγειας διαδρομής.

Όλα αυτά τα κληρονόμησε η τωρινή δημοτική αρχή του Νίκου Σαράντη και το κυκλοφοριακό χάος συνεχίζει να μας ¨σκοτώνει" καθημερινά.

Δήμαρχε Νίκο Σαράντη πάρε τις πρωτοβουλίες εκείνες ώστε να διορθωθούν τα... λάθη του κοντινού παρελθόντος και να είσαι σίγουρος πως όλοι θα είμαστε μαζί σου.