Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ

Τελικά η υπερβολική κριτική και οι εμμονές των δημοτικών παρατάξεων εναντίον της δημοτικής αρχής του κου Σαράντη καταλήγει μερικές φορές και σε φιάσκο.
Τελευταίο παράδειγμα ήταν ο θόρυβος που έγινε με τα έπιπλα του δημάρχου.
Η δημοτική παράταξη που στηρίζεται από ΚΚΕ (Δημοτική Αναγέννηση) εκτέθηκε αφού όταν δημοσιοποίησε το θέμα για πρώτη φορά έκανε σχόλιο για υψηλό κόστος περίπου 54 χιλ.ευρώ.
Αλλά στην συνέχεια η δημοτική αρχή θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες έδωσε τα τιμολόγια στη δημοσιότητα και απέδειξε "άνθρακας ο θησαυρός" αφού η αγορά δεν ξεπέρασε τα 15 χιλ.ευρω.
Το χρηματικό ποσό που ξοδεύτηκε για την αγορά επίπλων τελικά είναι πολύ μικρό και οφείλει η Δημοτική Αναγέννηση να αναγνωρίσει το λάθος της και να σταματήσει να αναπαράγει μία ιστορία που την εκθέτει.
Τώρα για όσα καταγγέλλονται για τις ανωνυμίες των bloggers δεν τα συμμεριζόμαστε απόλυτα γιατί τα πιο υβριστικά,ανήθικα, ανέντιμα και απαράδεκτα σχόλια γράφονται από επώνυμους παράγοντες ή από γνωστούς καλοπληρωμένους δημοσιογράφους.
Ειδικά στο δικό μας δήμο, όλες οι τοπικές παραταξιακές εφημερίδες γράφουν απαράδεκτα σχόλια αλλά κάνουν και παραπολιτική εναντίον της δημοτικής αρχή καλυπτόμενοι πίσω από την δημοτική παράταξη και τον αρχηγό της.
Δεν ασπαζόμαστε συνήθως την κριτική των άλλων τοπικών blogs που στην ουσία βασίζεται σε εμμονές ή μπορεί και σε συμφέροντα.
Εμείς θέλουμε εποικοδομητική κριτική προς όλους γιατί άγιος δεν είναι κανείς.